Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes szállítás 16 000 Ft-tól egész Magyarországon.
Minden héten H, K, Sze pörkölünk. A kedd estig beérkezett rendelésekre tudjuk garantálni, hogy még azon a héten kézbesítjük.
Keresés

Nagykereskedelem

Legyen partnerünk

Csak a legkiválóbb alapanyagokkal és kedvenc "farmjainkkal" dolgozunk.

Az SCA (Specialty Coffee Association) szigorú szabályozása szerint minden általunk választott kávé legalább 84 pontot ér el a 100-ig terjedő skálán. Ez azt jelenti, hogy csak a legkiválóbb minőségű kávét választjuk ki a kávé beszerzési partnereink kínálatából.

Partnerként olyan gazdaságokkal dolgozunk, amelyek fenntartható gyakorlatokat alkalmaznak és fair trade kereskedelmi kapcsolatokat ápolnak. Így a kávétermelők még több fejlesztésre és előrehaladásra tudnak összpontosítani. Évről évre keressük ugyanazon farmok és feldolgozó állomások kávéit, amikkel korábban pozitív tapasztalataink voltak. Így minden évben támogathatjuk kedvenc gazdaságainkat, farmereinket.

Kínálatunk öt kategóriát foglal magában, és szezonálisan változik, hogy mindig a friss szüret kerülhessen a pörkölőnkbe. Így garantáljuk, hogy mindig friss, izgalmas és különleges kávékat kínálunk. Ezekről bővebben itt olvashat.

Amit kínálunk

Kezdetek óta célunk, hogy hosszútávú, kölcsönösen előnyös együttműködéseket alakítsunk ki és a lehető legtöbb támogatást nyújtsuk partnereink számára. Ezért a kávé mellett számos “support” szolgáltatást tudunk adni partnereinknek

Lehetőség van helyszíni oktatásra, ahol a baristáknak segítséget nyújtunk olyan feladatokban, mint eszpresszó beállítás, őrlő beállítás, tejgőzölés, illetve segítünk a hatékony, ergonomikus pult és lean munkafolyamat kialakításában.

Több napos, professzionális barista képzésre is lehetőséget kínálunk partner iskolánkban, a Coffee Education Centerben. Szakmai tudás mélyítésére és gyakorlati jártasság fejlesztésére is kiterjed az oktatási anyag a képzésen.

Rugalmas együttműködés, előrelátó támogatás. Partnereinknek felhasználói fiókot hozunk létre weboldalunkon, ahol mindig tájékozódhatnak aktuális kínálatunkról, személyre szabott, kedvezményes árainkról és egyszerűen leadhatják rendeléseiket.

Segítünk a professzionális gépek és eszközök beszerzésében, valamint bérleti konstrukcióra is van lehetőség azon partnereink számára, akik vállalják az ezzel járó minimum rendelési mennyiséget.

Kérdés esetén, további információért, részletekért kérjük írjon nekünk bizalommal az alábbi űrlap kitöltésével, vagy email-ben a wholesale@awakenco.eu címre.

Kapcsolatfelvétel


Az oldal tetejére