Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ingyenes szállítás 16 000 Ft-tól egész Magyarországon.
Minden héten H, K, Sze pörkölünk. A kedd estig beérkezett rendelésekre tudjuk garantálni, hogy még azon a héten kézbesítjük.
Átmenetileg sajnos elfogyott az összes kapszulás kávénk, de hamarosan gyártjuk a következő adagot izgalmas, új kávékból!
Keresés
3.890 Ft

ETIÓPIA KOLLA FILTER

Ízjegyek: barack, fekete tea, virágos
Farmer: Mike Mamo és kisgazdák Kollából
Variáns: JARC 74112
Feldolgázási eljárás: mosott
Régió: Gera, Djimma
Magasság: 2000 masl
3.890 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

A Telila mosóállomásra az etiópiai Djimma állam Gera telepü-lésein élő kávétermelő közösségek szállítanak cseresznyét felodolgozásra. A mi tételünk a közeli Kolla község (kebele helyi nyelven) termelőitől származik. A Telila CWS tulajdonosa és üzemeltetője Mike Mamo, aki minőségorientált felfogással vezeti az állomást és nagy hangsúlyt fektet a kísérletezésre is. Például, ahol a legtöbb mosóállomás kizárólag az alkalmazott eljárásra és a cseresznye szállításának helyére épít tételeket, a Telila egy lépéssel tovább megy, és a tételeket a kávécseresz-nye leszállításának napja alapján választja szét. A leszállított cseresznye nagy része e két fajta egyike; Gibirinna 74110 és Serto 74112. Mindkettő az Illubabor zóna azonos nevű erdejében a Jimma Agricultural Research Center (JARC) által 1974-ben készített Metu Bishari válogatásból származik.  Beszállítónk az Osito, a Telilától vásárolt minden font kávé után 0,10 dollárt adományoz a közeli Kacho Tulla Általános Iskolának.

Az oldal tetejére